Met een druk op de rode knop werd vandaag de wensboom geopend. Dat gebeurde door burgemeester Ellen Nauta, Paul Reef (voorzitter BIZ Goor en secretaris Goor Collectief), Robin Geerdink, directeur Coöperatieve Rabobank Centraal Twente en Corine en Fatima, cliënten van Aveleijn DagActiviteitenCentrum (DAC) De Roos. Daarna stopten de burgemeester, Fatima en Corine de eerste wensen in de wensbox. De komende periode worden wensen vervuld, vanuit het initiatief van Rabobank Centraal Twente en WISH3 worden in samenwerking met Goor Collectief, stichting BIZ, en Hofmarketing.

Wensboom straalt door de creaties van DAC De Roos 

Robin Geerdink, directeur Coöperatieve Rabobank Centraal Twente: “Dit is het 3e opeenvolgende jaar dat de wensboom straalt in het centrum van Goor door de prachtige versieringen die gemaakt zijn door de cliënten van DagActiviteitenCentrum De Roos. We hebben de tekeningen van Erinda Bouwmeester een speciaal plekje gegeven op dit spandoek. Zo knap, ze kan haar vingers niet gebruiken en tekent dit met haar vuisten. We hopen dat we straks weer veel wensen kunnen vervullen voor de inwoners van Goor in samenwerking met Stichting BIZ, Goor Collectief, Hofmarketing en WISH3. Fantastisch om dit met zoveel partijen te mogen doen.“ Paul Reef: “Stichting BIZ en Goor Collectief zijn actief betrokken als partner van de wensboom. Door de samenwerking komen er mooie verbindingen tot stand en hebben we ook in het afgelopen jaar mooie wensen kunnen vervullen met de enthousiaste hulp van ondernemers en organisaties in Goor”.

Wens burgemeester: vrijwilligers stichting Hof van Twente-Kiev in het zonnetje zetten

“Dit initiatief zorgt voor verbinding en straks weer voor veel hartverwarmende momenten voor de inwoners van Goor. Afgelopen jaar zijn ook mijn 2 wensen vervuld. Ik heb samen met de cliënten van DAC De Roos een appeltaart mogen bakken en ik heb mensen een hart onder de riem gestoken vanuit het project ‘Één tegen eenzaamheid Hof van Twente’. Het was goed te ervaren dat dit project zoveel waarde geeft aan het leven van mensen. Mijn wens voor dit jaar is  om de vrijwilligers van de stichting ‘Hof van Twente-Kiev-Pechersk’ in het zonnetje te zetten en ze te bedanken voor hun jarenlange goede werk. En afgelopen jaar in het bijzonder. Ze hebben zich met man en macht ingezet voor de vluchtelingen uit Oekraïne.” 

De mooiste wensen worden vervuld

Vanaf vandaag kan iedereen in Goor een wens indienen in de wensbox of online via www.wish3.nl. De ingekomen wensen worden geselecteerd en beoordeeld door Rabobank Centraal Twente, BIZ, Goor Collectief, Hofmarketing en WISH3. Na beoordeling worden de mooiste wensen vervuld.