Burgemeester Nauta en Tamar openen wensboom in Goor

Donderdag 3 december jl. openden Burgemeester Nauta en Tamar, cliënte van Aveleijn DagActiviteitenCentrum (DAC) De Roos uit Goor, de wensboom in het centrum van Goor door de druk op een knop waardoor de verlichting in de wensboom aanging. Daarna stopten de Burgemeester en Tamar de eerste wensen in de wensbox bij de boom. Vanuit het initiatief van Rabobank Centraal Twente en WISH3 worden in samenwerking met BIZ, Goor Collectief en Hofmarketing de komende periode wensen vervuld voor de inwoners van Goor.

Samen bereiken we meer dan alleen!

“Samen met klanten, leden en partners zet de Rabobank zich in voor een sterkere leefomgeving en voor de grote maatschappelijke uitdagingen van nu. “Dit kunnen we niet alleen” zegt Robin Geerdink, directievoorzitter van Rabobank Centraal Twente. “Daarom hebben we in Goor de handen ineengeslagen en dit project opgepakt met WISH3, BIZ, Goor Collectief en Hofmarketing. Ook leveren Salut Welzijn, Wijkvoorziening Het Doesgoor, Stichting Franje, de scholen en straks het Glazen Huis enthousiast hun bijdrage. En niet te vergeten de cliënten van Aveleijn. Wat zijn ze druk geweest en wat hebben ze mooie creaties gemaakt. Fantastisch om met zoveel partijen dit te mogen doen voor Goor. Juist in deze tijd is omzien naar elkaar meer dan ooit nodig.” Paul Reef, voorzitter BIZ, vult aan: “Vanuit BIZ en Goor Collectief zijn wij ook erg blij dat we wat extra’s kunnen betekenen voor zowel de ondernemers als voor de inwoners van Goor. De metershoge en prachtige versierde kerstboom vormt deze maand het warme middelpunt van Goor.”

Burgemeester Nauta roemt de prachtige versieringen door cliënten Aveleijn.

Burgemeester Nauta: “het is prachtig wat de kunstenaars van DAC De Roos uit Goor gemaakt hebben en wat zijn ze druk geweest. Ik zie fleurige lange slingers en mooie creaties van oude materialen zoals oude cd’s en blikjes. En die prachtige tekeningen die weer de basis vormen voor de wenskaarten en posters. Wat mooi dat er zoveel partijen betrokken zijn en mensen met elkaar zijn verbonden. Dit is een waardevol project voor Goor.”

Wensen indienen

Vanaf vandaag kan iedereen in Goor een wens indienen in de wensbox of online via deze link.. De ingekomen wensen worden geselecteerd en beoordeeld door Rabobank Centraal Twente, BIZ, Goor Collectief, Hofmarketing en WISH3. Na beoordeling worden de mooiste wensen vervuld.