NIEUW: Pakket vol Betekenis

WISH3 introduceert met trots het pakket vol betekenis. Voor een kleine investering creëert u betekenis op  de werkvloer,  betekenis voor mensen met een (arbeids)beperking en betekenis voor stichtingen die geluk willen creëren.

Betekenis op het werk

Hoe goed kent u uw werknemers of collega’s?

Het pakket bevat een vragenboom die mensen triggert verrassende gesprekken te voeren met als resultaat een betere werksfeer en prestatie op de werkvloer. Plaats de vragenboom op de  lunchtafel, op kantoor of creëer een verrassende pauze tijdens een saaie vergadering.

Even een kleine greep uit de vragen:

  1. Welke kracht bewonder jij in je collega rechts van je?
  2. Welke blunder heb jij ooit begaan op je werk?
  3. Geef de werksfeer binnen jouw bedrijf een cijfer. Hoe kan je dit cijfer samen met je collega’s verbeteren?

Betekenis voor mensen met een (arbeids)beperking

Mensen met een (arbeids)beperking ontwerpen en maken deze vragenboom. Alleen al het besef dat  deze boom straks pronkt op de lunchtafel  binnen een organisatie doet hen al glimmen van trots.

Natuurlijk maakt WISH3 het cirkeltje rond. In het pakket zit een bedankkaartje voor de trotse maker van de boom. Vul deze in met collega’s en WISH3 zorgt dat de kaart terecht komt bij hem of haar.

Betekenis voor stichtingen

Sociaal ondernemerschap staat  hoog in het vaandel bij WISH3. De winst van WISH3 vloeit terug in de stichtingen waarmee WISH3 samenwerkt.

Lees meer en bestel via deze link: Pakket vol Betekenis