Rabobank

Een aandeel in Centraal Twente – Hengelo

‘Samen bereiken we meer dan alleen!’

Onder het motto Samen bereiken we meer dan alleen!’ hebben organisaties in Hengelo de handen ineengeslagen. Samen met Rabobank Centraal Twente, SCH, Hengelo Promotie en WISH3 worden hartverwarmende wensen vervuld. Ook zullen Humanitas, Wijkracht, Stichting Het Kerstdiner, scholen en overige partners enthousiast hun bijdrage leveren. Want juist in deze tijd is omzien naar elkaar meer dan ooit nodig.

Hoezo beperkt? Iedereen heeft een talent!

Op het Burgemeester van der Dussenplein in Hengelo staat de hele feestmaand december een prachtig versierde kerstboom. De cliënten van Humanitas Onder Dak, InteraktContour, Ambiq, Aveleijn AtelierZ, Aveleijn De Bussenkamp,  JP van den Bent stichting en de Green Room zijn met veel enthousiasme bezig geweest met de versieringen. Ook hebben ze een wensbox en prachtige tekeningen gemaakt voor de wenskaarten en posters.  De wenskaarten en posters vind je onder andere bij Hengelo Promotie aan de Markt 8, bij de Bibliotheek en een aantal winkels.  Ook worden de wenskaarten verspreid via onder andere Wijkkracht Hengelo en Humanitas.

Vul hier je wens in!

Weet je wat de hartenwens is van jouw buurman, vriendin of sportgenoot? Hoe jij hem of haar blij kan maken? Nee? Ga het gesprek eens aan. En schrijf hieronder jouw wens.
Wij dagen je daarbij uit om zelf na te denken wat jij kan betekenen om deze wens te vervullen.  Wie kan in jouw naaste omgeving helpen? Kun jij vervoer regelen?
Wil je voorbeelden  van wensen? Klik dan hier

  Gegevens wensaanvrager

  Voor wie is de wens?

  Wij beschermen jouw persoonsgegevens volgens de privacywetgeving

  55

  Aantal wensen

  45

  Blije mensen

  8

  Vervulde wensen

  Initiatiefnemers

  Rabobank

  Partners

  1 wens is al vervuld

  Voor de cliënten van Aveleijn AtelierZ en De Bussenkamp, Humanitas Onder Dak, InteraktContour, Ambiq, JP van den Bent stichting en de Green Room hebben we al een prachtige wens vervuld: een podium midden in Hengelo voor hun kunstwerken! En wat zijn ze trots. Hieronder staan ter inspiratie wensen die al vervuld zijn. Binnenkort vind je hier wensen die we de komende weken gaan vervullen. De ingekomen wensen worden geselecteerd en beoordeeld door Rabobank Centraal Twente, SCH en WISH3. Na beoordeling worden de mooiste wensen vervuld.

  Eerste vervulde wens 

  “Ik wil je bedanken voor de 52 jaar waarin wij lief en leed samen hebben gedeeld” stond op de wenskaart geschreven voor zijn vrouw. Dit jaar is de eerste kerst zonder zijn geliefde ..Wij hopen met deze bos bloemen hem toch een beetje kleur te kunnen brengen in deze moeilijke tijd. En dat hopen we natuurlijk voor iedereen in Hengelo. Geef elkaar aandacht tijdens deze dagen. Fijne feestdagen! Met dank aan Myoso Bloemen, Planten & Woonaccessoires voor deze mooie bos bloemen.

  Met Parkinson vliegen boven Twente

  “Ik geniet” zegt mevrouw Broekmaat (74 jaar) zachtjes tegen haar ergotherapeut Sanne. Door de ziekte van Parkinson praat ze zachtjes. Maar woorden zijn eigenlijk niet nodig. Haar glinsterogen en stralende lach zeggen genoeg. Haar wens ging in vervulling: “Vliegen boven Twente en als het kan graag boven mijn woonplaats Diepenheim.”

  Eenzame ouderen in het zonnetje

  Een mooie wens is vervuld uit de wensboom van Organisatie- en adviesbureau KplusV. Bij Stichting Welzijn Ouderen (SWO) De Gaanderij in Arnhem werden vrijwillige koks in het zonnetje gezet als dank je wel voor de uren die ze dagelijks besteden binnen deze dagbesteding voor (eenzame) ouderen. Enthousiaste medewerkers …

  Nieuwe woonkamer voor BTKzorg

  Een medewerker van BTKzorg wist hoe graag haar cliënt wilde dat de woonkamer eens een keer onder handen zou worden genomen. Maar om uiteenlopende redenen kwam het er niet van. Haar cliënte is ziek en haar man heeft een drukke baan en is daarnaast ook nog eens mantelzorger. Karin hing de hartenwens van haar cliënte …

  Blije mensen, blije organisaties

  55

  Aantal wensen

  45

  Blije mensen

  8

  Vervulde wensen