Rabobank

Een aandeel in Centraal Twente – Borne

‘Samen bereiken we meer dan alleen!’

Onder het motto Samen bereiken we meer dan alleen!’ hebben organisaties in Borne de handen ineengeslagen. Samen met Rabobank Centraal Twente, BBO, Borne Klopt, Borne Schittert en WISH3 worden hartverwarmende wensen vervuld. Ook zullen Stichting De 3 Kearls, Bornse Vrouwen in Bedrijf, Wijkracht Borne, scholen en overige partners enthousiast hun bijdrage leveren. Want juist in deze tijd is omzien naar elkaar meer dan ooit nodig.

Hoezo beperkt? Iedereen heeft een talent!

Op het Rheineplein  in Borne staat de hele feestmaand december een prachtig versierde kerstboom. De medewerkers van De Ster uit Borne hebben met veel enthousiasme kerstversiering gemaakt voor deze boom; van een restpartij piepschuim werden onder andere prachtig geschilderde engelen, kerstbomen en sterren gemaakt. Deze kunstenaars hebben ook een wensbox gemaakt en fleurige tekeningen voor de wenskaarten en posters.  De wenskaarten en posters vind je in diverse winkels in Borne en worden ook verspreid via Wijkkracht Borne en de scholen.

Vul hieronder jouw wens in

Weet je wat de hartenwens is van jouw buurman, vriendin of sportgenoot? Hoe jij hem of haar blij kan maken? Nee? Ga het gesprek eens aan. En schrijf hieronder jouw wens.
Wij dagen je daarbij uit om zelf na te denken wat jij kan betekenen om deze wens te vervullen.  Wie kan in jouw naaste omgeving helpen? Kun jij vervoer regelen?
Wil je voorbeelden  van wensen? Klik dan hier

  Gegevens wensaanvrager

  Voor wie is de wens?

  Wij beschermen jouw persoonsgegevens volgens de privacywetgeving

  39

  Aantal wensen

  33

  Blije mensen

  8

  Vervulde wensen

  Initiatiefnemers

  Rabobank

  Partners

  1 wens is al vervuld

  Voor 10 deelnemers van De Ster hebben we al een prachtige wens vervuld: Een podium midden in Borne voor hun kunstwerken! En wat zijn ze trots. Hieronder staan ter inspiratie wensen die al vervuld zijn. Binnenkort vind je hier wensen die we de komende weken gaan vervullen. De ingekomen wensen worden geselecteerd en beoordeeld door Rabobank Centraal Twente, BBO, Visit Borne, Stichting De 3 Kearls en WISH3. Na beoordeling worden de mooiste wensen vervuld.

  Met Parkinson vliegen boven Twente

  “Ik geniet” zegt mevrouw Broekmaat (74 jaar) zachtjes tegen haar ergotherapeut Sanne. Door de ziekte van Parkinson praat ze zachtjes. Maar woorden zijn eigenlijk niet nodig. Haar glinsterogen en stralende lach zeggen genoeg. Haar wens ging in vervulling: “Vliegen boven Twente en als het kan graag boven mijn woonplaats Diepenheim.”

  Eenzame ouderen in het zonnetje

  Een mooie wens is vervuld uit de wensboom van Organisatie- en adviesbureau KplusV. Bij Stichting Welzijn Ouderen (SWO) De Gaanderij in Arnhem werden vrijwillige koks in het zonnetje gezet als dank je wel voor de uren die ze dagelijks besteden binnen deze dagbesteding voor (eenzame) ouderen. Enthousiaste medewerkers …

  Nieuwe woonkamer voor BTKzorg

  Een medewerker van BTKzorg wist hoe graag haar cliënt wilde dat de woonkamer eens een keer onder handen zou worden genomen. Maar om uiteenlopende redenen kwam het er niet van. Haar cliënte is ziek en haar man heeft een drukke baan en is daarnaast ook nog eens mantelzorger. Karin hing de hartenwens van haar cliënte …

  Koken bij het ROC van Twente

  Het was een bijzondere belevenis: het gezamenlijk koken bij het ROC van Twente in Almelo. Niet alleen voor de cliënten van BTKzorg, maar zeker ook voor de medewerkers die er bij waren. En niet in het minst voor de leerlingen van de koksopleiding van het ROC. Voor hen was het ook een hele bijzondere gewaarwording en ervaring om …

  Blije mensen, blije organisaties

  39

  Aantal wensen

  33

  Blije mensen

  8

  Vervulde wensen