Wenspagina

Doe een wens!

“Deze prachtige en maar liefst 5,5 meter hoge boom staat midden in het ziekenhuis. Hier kunnen mensen hun wens achterlaten of online via deze pagina. De mooiste wensen gaan we vervullen.  Doe je ook een wens?” aldus Rianne Smalbrugge-Ligtenberg van Vrienden van MST.

De talentvolle kunstenaars van AssortiMens

Het kunstwerk is ontworpen door Lonneke van Stichting Assortimens. Stichting AssortiMens biedt zinvolle dagbesteding voor mensen met ASS (autismespectrumstoornis).

“2020 was een jaar vol grote veranderingen, grote gebeurtenissen, een leerproces met wijze lessen eindigend in een grote wensboom” zegt Lonneke. “Het is de symboliek van een zaadje, of anders verwoord “zomaar een idee”, dat groeide tot een grote mooie boom. Gewoon omdat het de juiste zorg kreeg.”

Vul hieronder jouw wens in

Weet je wat de hartenwens is van jouw buurman, vriendin of sportgenoot? Hoe jij hem of haar blij kan maken? Nee? Ga het gesprek eens aan. En schrijf hieronder jouw wens.
Wij dagen je daarbij uit om zelf na te denken wat jij kan betekenen om deze wens te vervullen.  Wie kan in jouw naaste omgeving helpen? Kun jij vervoer regelen?
Wil je voorbeelden  van wensen? Klik dan hier

  Gegevens wensaanvrager

  Voor wie is de wens?

  Wij beschermen jouw persoonsgegevens volgens de privacywetgeving

  323

  Aantal wensen

  333

  Blije mensen

  135

  Vervulde wensen

  Vriend worden van MST?

  Je kunt vaste donateur worden maar ook jouw eenmalige bijdrage is van harte welkom. Via de donatiezuil bij de boom of via deze link kun je jouw donatie achterlaten. Bedankt voor je steun. Meer weten over ‘Vrienden van MST’? Klik dan hier.

  Word vriend van MST

  Design Anderz

  De wenskaart is ontworpen door een grafisch ontwerpbureau uit Enschede dat kansen biedt voor jongeren met een uitdaging.

  2 wensen zijn al vervuld

  Voor Lonneke, Maureen en Maurice hebben we al 2 prachtige wensen vervuld. Een podium midden in MST voor hun kunstwerken! En wat zijn ze trots. Hieronder staan ter inspiratie wensen die al vervuld zijn. Binnenkort vind je hier wensen die we de komende weken gaan vervullen. De ingekomen wensen worden geselecteerd en beoordeeld door Rabobank Centraal Twente, BIZ, Goor Collectief, Hofmarketing en WISH3. Na beoordeling worden de winnende wensen vervuld.

  Met Parkinson vliegen boven Twente

  “Ik geniet” zegt mevrouw Broekmaat (74 jaar) zachtjes tegen haar ergotherapeut Sanne. Door de ziekte van Parkinson praat ze zachtjes. Maar woorden zijn eigenlijk niet nodig. Haar glinsterogen en stralende lach zeggen genoeg. Haar wens ging in vervulling: “Vliegen boven Twente en als het kan graag boven mijn woonplaats Diepenheim.”

  Eenzame ouderen in het zonnetje

  Een mooie wens is vervuld uit de wensboom van Organisatie- en adviesbureau KplusV. Bij Stichting Welzijn Ouderen (SWO) De Gaanderij in Arnhem werden vrijwillige koks in het zonnetje gezet als dank je wel voor de uren die ze dagelijks besteden binnen deze dagbesteding voor (eenzame) ouderen. Enthousiaste medewerkers …

  Nieuwe woonkamer voor BTKzorg

  Een medewerker van BTKzorg wist hoe graag haar cliënt wilde dat de woonkamer eens een keer onder handen zou worden genomen. Maar om uiteenlopende redenen kwam het er niet van. Haar cliënte is ziek en haar man heeft een drukke baan en is daarnaast ook nog eens mantelzorger. Karin hing de hartenwens van haar cliënte …

  Koken bij het ROC van Twente

  Het was een bijzondere belevenis: het gezamenlijk koken bij het ROC van Twente in Almelo. Niet alleen voor de cliënten van BTKzorg, maar zeker ook voor de medewerkers die er bij waren. En niet in het minst voor de leerlingen van de koksopleiding van het ROC. Voor hen was het ook een hele bijzondere gewaarwording en ervaring om …

  Blije mensen, blije organisaties

  323

  Aantal wensen

  333

  Blije mensen

  135

  Vervulde wensen