Gisteren werd de wensboom in hartje Goor officieel in gebruik genomen na het ontsteken van de lampjes. Burgemeester Ellen Nauta drukte daarvoor op de rode knop samen met Robin Geerdink, directeur coöperatieve Rabobank, Paul Gelen (HELD van de Hof en manager Zorg en Projecten Stichting Goal en Dzenita, cliënte van Aveleijn DagActiviteitenCentrum (DAC) De Roos. Daarna stopten de burgemeester, Paul en Dzenita de eerste wensen in de wensbox. De komende periode worden wensen vervuld, vanuit het initiatief van Rabobank Centraal Twente en WISH3 in samenwerking met Goor Collectief, stichting BIZ, en Hofmarketing.

Wensboom schittert in hartje centrum 

Robin Geerdink, directeur coöperatieve Rabobank: “De wensboom schittert weer in hartje centrum Goor door de mooie kunstwerken van de cliënten van DagActiviteitenCentrum De Roos. We hopen dat we straks weer veel wensen kunnen vervullen voor de inwoners van Goor in samenwerking met Stichting BIZ, Goor Collectief, Hofmarketing en WISH3 en natuurlijk met alle enthousiaste ondernemers in Goor.“ Paul Gelen: “Wat een eer om mee te mogen helpen met de opening van dit mooie initiatief en dat ik ook nog als een van de eersten een wens mag indienen. De titel ‘Held van de Hof’ heb ik niet alleen verdiend maar samen met stichting Goal. Met ons initiatief ‘VrijMiGoal’ verbinden wij eenzame mensen met medewerkers van ondernemingen door middel van de ‘vrijdagmiddagborrel’. Dit resulteert in warme contacten en waardevolle momenten. Mijn wens is dat we de VrijMiGoal-bezoeken mogen uitbreiden in de Hof van Twente.”

Wens burgemeester

“Voor het 4e jaar mag ik op de rode knop drukken om de prachtige wensboom te onthullen. Dank je wel kunstenaars van DAC De Roos,” zegt burgemeester Nauta. “Er zijn prachtige wensen voorbij gekomen die zijn vervuld door de initiatiefnemers, waaronder mijn wens. Afgelopen jaar mocht ik de vrijwilligers van de stichting ‘Hof van Twente-Kiev-Pechersk’ in het zonnetje zetten dat ik met veel plezier heb gedaan door hen te bedienen bij restaurant De Zon. Mijn wens voor dit jaar is dat ik eens mag meerijden met het goede initiatief van Salut: Automaatje. Vrijwilligers van Automaatje vervoeren met hun eigen auto buurtgenoten die minder mobiel zijn.”




De mooiste wensen worden vervuld

Vanaf heden kan iedereen in Goor een wens indienen in de wensbox of online via www.wish3.nl. De ingekomen wensen worden geselecteerd en beoordeeld door Rabobank Centraal Twente, BIZ, Goor Collectief, Hofmarketing en WISH3. Na beoordeling worden de mooiste wensen vervuld.