Help mee de wens van Hessel vervullen

Dit is Hessel, hij woont met zijn ouders en broer in De Lutte en is een vrolijke jongen van 10 jaar oud die net als ieder kind wil spelen, naar school gaan en steeds een beetje zelfstandiger wil worden. Maar Hessel heeft neurofibromatose type 1, een chronische ziekte die zorgt voor tumoren op het zenuwstelsel. In het geval van Hessel zit dit onder andere in de linker bovenhelft van zijn lichaam. Dit betekent dat Hessel de hele dag zenuwpijn voelt.

??? ?????? ???? ??????

Hessel verdient een echt maatje, een eigen hond die mee mag naar het ziekenhuis zodat hij zich sterker en zekerder voelt en de kracht heeft om echt aan te geven wat er binnenin zijn lijf speelt. En dit maatje is gevonden! Hij heet Bössel, een lieve Labrador-pup die opgeleid wordt tot hulphond voor Hessel.

???? ??? ??? ????

Maar dit traject is lang en intensief en kost een hoop geld dat er eigenlijk niet is, namelijk €6000,-. Hiervan is nog €4.500,- nodig. Bij Revalidatiecentrum Oldenzaal staat een wensboom waarin de wens: een hulphond voor Hessel, is ingediend. Deze wens willen wij vervullen door middel van deze doneeractie.

Wil jij ons ook helpen door te doneren? Elk beetje helpt! Klik op deze link.  Namens Kracht Werkt, Kracht Ergotherapie en WISH3 bedankt!